Meneer Smakers trakteert Utrechtse studenten op 10.000 gratis hamburgers

Meneer Smakers trakteert Utrechtse studenten op 10.000 gratis hamburgers

Meneer Smakers, van de bekende hamburgerrestaurants in Utrecht, viert het nieuwe jaar met een royale traktatie voor studenten: 10.000 gratis hamburgers en exclusieve feestavonden.

Meneer Smakers serveert al tien jaar lang vlees- en vegaburgers én hotdogs vanuit drie Utrechtse filialen: Nobelstraat 143, Twijnstraat 52 en Oudegracht 116.

Newtro look voor Meneer Smakers

De drie Meneer Smakers hamburgerrestaurants kregen in 2023 allemaal een 'newtro' look, waarin retro esthetiek gecombineerd wordt met een moderne touch. De zaak aan de Nobelstraat had al een nieuw jasje en de locaties op de Twijnstraat en Oudegracht kregen in december ook de newtro make-over.
Meneer Smakers en studenten.

De hamburgerrestaurants worden vaak bezocht door studenten. De locaties voelen als een huiskamercafé met een familiaire, sfeervolle vibe, laagdrempelig en met een gezelligheid van mensen en muziek. Het is de bedoeling dat mensen ontspannen, lol maken, het even allemaal niet zo serieus te nemen.

10.000 gratis burgers

Meneer Smakers waardeert zijn gasten en vooral de studenten van Utrecht e.o. Onder de noemer ‘That’s double delicious!’ introduceert Meneer Smakers elke dinsdag en donderdag dé studentendeal, tweede burger gratis en op maandagavonden geeft Meneer Smakers gratis burgers weg.

De verschillende Utrechtse studentenverenigingen krijgen de komende maand bezoek van Meneer Smakers met een exclusieve uitnodiging voor de feestavond voor hun vereniging. Elke maandagavond is een studentenvereniging aan de beurt en vanaf 20.00 uur zijn 100 leden van die vereniging welkom voor een gratis burger met een portie friet.

Brothers Horeca Groep

De Meneer Smakers restaurants maken onderdeel uit van Brothers Horeca Groep, het familiebedrijf van de Bunnikse broers Marco en Rob Peek.