Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel

Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel
Hotel Take Over 2023

Fletcher Hotels houdt de 5e editie van de 'Hotel Take Over'. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om één van de hardwerkende hotelteams een welverdiend uitje te gunnen, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

Op zondag 26 mei 2024 zullen de medewerkers van het hoofdkantoor van Fletcher Hotels in Nieuwegein de touwtjes in handen nemen van een hotel, ditmaal bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Voor één dag krijgen ze de kans om in de schoenen te staan van collega’s.

Hotel Take Over 2024

'De Fletcher Hotel Take Over is niet alleen een kans voor onze medewerkers van het hoofdkantoor om de werkzaamheden in een hotel te ervaren en eens in de spotlight te staan, maar ook een mogelijkheid voor onze gasten om de spontaniteit en het plezier van ons merk te ervaren op een manier die ze nergens anders zullen vinden', zegt Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

'Marketeers, businesscontrollers, vormgevers en inkopers, dus medewerkers met functies op het hoofdkantoor en totaal andere werkzaamheden dan in de hotels van toepassing zijn. Niettemin staat iedereen te popelen om de handen uit te mouwen te steken en te ervaren waar het binnen Fletcher echt om draait; onze gasten. Het wordt voor iedereen weer een bijzondere dag, dat weten we op basis van voorgaande edities nu al zeker. De gasten zullen van top tot teen in de watten gelegd worden en zijn getuige van een unieke beleving. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in,' aldus Rob Hermans.

Jubileum editie

Na dappere pogingen van de medewerkers van het hoofdkantoor eerdere jaren bij; Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht, Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg en vorig jaar nog in Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven, zal de Take Over dit jaar plaatsvinden op zondag 26 mei a.s. in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe te Deurne.

Gasten kunnen die dag onder andere rekenen op scherpe acties en een speciaal samengesteld diner. Maar de beleving wordt compleet door het onervaren ‘hotelpersoneel’ die één dag dit goedlopend hotel zullen gaan runnen. De ervaring leert dat dit een leuke wending kan krijgen. Gasten worden aangemoedigd om te boeken en deel te nemen aan dit unieke evenement dat hen een glimp geeft achter de schermen van de gastvrijheidsindustrie.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.