Terras Top 100 2024 nr. 65: Hotel Abdij De Westerburcht, Westerbork

Terras Top 100 2024 nr. 65: Hotel Abdij De Westerburcht, Westerbork

Het terras van hotel abdij De Westerburcht heeft een welverdiende plek in de Terras Top 100 bemachtigd. Het terrasmeubilair is modern en mooi.

Het staat netjes gerangschikt. Onbezette stoelen en banken zijn netjes aangeschoven bij de tafels. De stoelen zitten lekker comfortabel. Het hele terras ziet er heel uitnodigend uit. De bediening is vriendelijk. Gasten worden snel geholpen. Bij aankomst is het terras niet volledig opgeruimd, maar tijdens het bezoek wordt dit snel aangepakt. Het inspelen op de behoeften van dorstige fietsers is uitstekend gedaan.

De medewerkers zouden nog getraind kunnen worden in het upsellen van gebak en het maken van suggesties. Drankjes worden snel geserveerd, en de lunch is van goede kwaliteit. Het afrekenproces kan iets efficiënter. Een dagchef op het terras zou ervoor zorgen dat gasten altijd iemand kunnen aanspreken. Hotel abdij De Westerburcht biedt een aangename terraservaring met potentieel voor verdere groei.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.