Terras Top 100 2024 nr. 60: Grand Café Restaurant de Troubadour, Hardenberg

Terras Top 100 2024 nr. 60: Grand Café Restaurant de Troubadour, Hardenberg

De Troubadour ziet er tip top uit. Gastvrije binnenkomst, een mooi terras met prachtig uitzicht en fijn meubilair. Door de enthousiaste medewerkers voelen gasten zich op hun gemak.

Naast het reguliere terras heeft het grand café en restaurant ook nog een dakterras. Ook deze ziet er keurig uit, net als het personeel. Medewerkers, gestoken in een zwarte blouse voorzien van een geborduurd bedrijfslogo en een sloof, stralen plezier uit. De bediening heeft een actieve werkhouding en adviseert goed bij het opnemen van de lunchgerechten. De service is snel en vriendelijk, hoewel er enige vertraging optreedt bij het serveren van de drankjes.

Een aandachtspunt is het ontbreken van viltjes, waardoor tafels nat worden. Ook is soms een snellere schoonmaak na vertrek van gasten gewenst, zodat het er helemaal fris en uitnodigend uitziet voor de volgende gasten. Het bestelde flatbread met carpaccio ziet er prachtig uit en is zeer smaakvol. Bij het serveren van de gerechten wordt ook een tweede drankje opgenomen. We bestellen nog een cola en een aanbevolen witbiertje van de tap. De Troubadour is een fijne plek om te zijn.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.