Terras Top 100 2024 nr. 51: Pavarotti Kijkduin, Den Haag

Terras Top 100 2024 nr. 51: Pavarotti Kijkduin, Den Haag

Het Italiaanse restaurant Pavarotti ligt aan de boulevard, dicht bij het strand. Het ruime terras is netjes ingericht met glazen windschermen en een mix van tafeltjes voor twee of vier personen en gezellige banken voor grotere gezelschappen.

Het meubilair, compleet met comfortabele kussens, oogt verzorgd en straalt een maritieme sfeer uit. Grote parasols bieden de mogelijkheid om het terras te overdekken.

De bediening bij Pavarotti is vriendelijk en professioneel. Medewerkers begroeten gasten met een warme glimlach en bieden snelle, attente service. Ze besteden veel aandacht aan details, zoals het correct presenteren van drankjes met logo's naar voren gericht. Het personeel houdt het terras voortdurend in de gaten, wat resulteert in een vlekkeloze en snelle service. De gerechten en drankjes zijn van goede kwaliteit en worden netjes gepresenteerd.

Een kleine kanttekening betreft het glaswerk voor het mineraalwater, dat wat eenvoudig oogt in vergelijking met het mooie glaswerk van andere drankjes. Een schijfje citroen en een ijsblokje zouden net dat beetje extra kunnen geven. Verder is alles dik in orde, met de vriendelijkheid en parate kennis van de medewerkers als opvallende pluspunten.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.