Terras Top 100 2024: een terugblik in foto's

Terras Top 100 2024: een terugblik in foto's

Honderden horecaprofessionals, ondernemers en hun teams, vierden maandag 1 juli de bekendmaking van de Terras Top 100 2024 bij Pelle's in Deurningen. Naast het bedrijf van de winnaar van vorig jaar was een sfeerval festivalterrein opgebouwd. Het regende af en toe, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het was een mooi feest, zo laten foto's van Terras Top 100 2024 zien. Centraal Baarlo mocht de prijs voor de nummer 1 van de Terras Top 100 in ontvangst nemen. De zaak die in 2022 eindigde op de derde plek, laat daarmee de nummers 2, Lake House in Bergschenhoek en 3, De Zoes uit Helden, achter zich.

Naast de ranglijst en het bekendmaken van de provinciewinnaars is er nog een aantal andere prijzen uitgereikt. Monique Teeuwen van boscafé De Busjop in Heythuysen is gehuldigd als de Parel van het Jaar. Ook stemden de gasten dit jaar weer massaal voor de Publieksprijs. Hertme’s Ambacht uit Hertme haalde de meeste stemmen binnen en won voor de tweede keer op rij.

Foto's van de Terras Top 100 2024

Winnaars Terras Top 100 2024

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.