Gonzalo Carpintero Navarroals nieuwe ceo Odyssey Hotel Group

Gonzalo Carpintero Navarroals nieuwe ceo Odyssey Hotel Group
Gonzalo Carpintero

Odyssey Hotel Group heeft Gonzalo Carpintero Navarro als nieuwe chief executive officer benoemd.

'Gonzalo Carpintero brengt meer dan 10 jaar aan ervaring in de hospitality-sector met zich mee,
waarin hij leiderschapsrollen bekleedde bij erkende hotelketens wereldwijd', aldus de hotelgroep. 'Zijn expertise omvat operationeel management, strategische planning en verbetering van klantervaringen.'

'Voorafgaand aan zijn nieuwe rol was hij Vice President of Operations voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij een internationale hotelgroep, waar hij succesvol strategieën implementeerde die het marktaandeel en de gasttevredenheid verhoogden.'

In zijn nieuwe rol als CEO van Odyssey Hotel Group zal de heer Carpintero initiatieven leiden gericht op het uitbreiden van het portfolio van de groep, het verbeteren van operationele efficiëntie en het bevorderen van de cultuur, innovatie en duurzaamheid.

Carpintero Navarro: 'Ik voel me vereerd om deze rol op me te nemen in zo'n cruciale tijd voor het bedrijf.
Odyssey Hotel Group heeft een sterke reputatie en een toewijding aan het leveren van uitstekende
gastervaringen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van Odyssey
om voort te bouwen op dit fundament en samen nieuwe mijlpalen te bereiken.'

Odyssey Hotel Group

Odyssey Hotel Group heeft een portfolio van 21 hotels in 6 verschillende landen (Duitsland, Nederland, Spanje, België, Zweden en Finland) en 25 projecten in de pijplijn. In Rotterdam opende in 2019 The Slaak A Tribute Portfolio Hotel, in 2021 volgde The Den A Tribute Portfolio Hotel in Den Bosch. Beide hotels staan onder leiding van Melle van Uden. Verder heeft Odyssey onder meer ook Hotel Nassau Autograph Collection in Breda.

Als ‘white label’ operator van hotelmerken, heeft Odyssey Hotel Group expertise van de hotel- en hospitality markt. In december 2020 trad ActivumSG toe tot Odyssey als grootste aandeelhouder.