Kreeftenkookwedstrijd prooi voor Van der Kroft

Michel van der Kroft heeft een landelijke kookwedstrijden met kreeften gewonnen. De kok van Mangerie de Kersentuin in Amsterdam maakte 8 mei jongstleden ...

De organisatie van de kookwedstrijd was in handen van de Academie voor Gastronomie in samenwerking met Stichting Promotie Oosterscheldekreeft en Moët & Chandon Champagne. De jury bestond uit wijnschrijver Gert Crum, topkok Robert Kranenborg en initiator van de Academie voor Gastronomie Peter Klosse. Van der Kroft krijgt een reis aangeboden naar Château Sara, het gastenverblijf van Moët & Chandon.

De organisatie van de kookwedstrijd was in handen van de Academie voor Gastronomie in samenwerking met Stichting Promotie Oosterscheldekreeft en Moët & Chandon Champagne. De jury bestond uit wijnschrijver Gert Crum, topkok Robert Kranenborg en initiator van de Academie voor Gastronomie Peter Klosse. Van der Kroft krijgt een reis aangeboden naar Château Sara, het gastenverblijf van Moët & Chandon.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.