Restaurant Chocolat op haar plek in Breda Botanique

Restaurant Chocolat op haar plek in Breda Botanique

Restaurant Chocolat is geopend op de nieuwe locatie in Chassé Botanique in Breda.

Restaurant Chocolat was sinds 2003 gevestigd aan de Torenstraat, in het centrum van Breda. Na een lange zoektocht naar eenzelfde soort plek met binnen- én buiten mogelijkheden, is een nieuwe locatie gevonden bij Breda Botanique.

Droomlocatie

'Eindelijk hebben we de ideale plek gevonden om ons droomconcept helemaal naar onze wens uit te rollen’, zei Clement daar eerder over. ‘Breda Botanique is een prachtige locatie in de voormalige Chassé kazerne.'

'Ons nieuwe interieur weerspiegelt de naam Chocolat: warme bruintinten, een intieme en stijlvolle sfeer en een ambiance die uitnodigt tot genieten. Het resultaat is een plek waar gasten zich welkom voelen en zich helemaal kunnen onderdompelen in een avond van ontspanning en beleving.'

De entree bevindt zich in de prachtige botanische kas en ons sfeervolle nieuwe terras vind je op het gezellige pleintje aan de kant van de Keizerstraat.

Internationale smaken

In de keuken worden internationale smaken gecombineerd met verfijnde Franse en Oosterse invloeden. Chef en eigenaar Dorus Clement en zijn team creëren gerechten die zowel klassiek als vernieuwend zijn, altijd met oog voor detail, smaak en presentatie.

Clement: 'Met deze stap hopen wij een nóg mooier podium te bieden voor onze gasten: een restaurant dat warmte, gezelligheid en gastronomie op een natuurlijke manier samenbrengt.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.