tot zondag parijs op het strand in almere

De 9e Libelle Zomerweek, aan het Almeerderstrand te Almere, is al een groot succes. Alleen al op de eerste dag kwamen maar liefst 10.000 bezoekers naar hét strandspektakel van Nederland dat nog tot en met zondag 29 mei a.s. duurt.
Delen:

Voor deze Libelle Zomerweek is het strand van Almere omgetoverd tot petit Parijs. Alle Libelle tenten en paviljoens staan in het teken van de Franse hoofdstad. Zes dagen lang kunnen bezoekers slenteren over de Champs Elysées, petit fours maken in Cuisine Libelle, jeu de boules spelen in Les Tuilleries en nog veel meer. Een replica van de Eiffeltoren maakt het plaatje compleet.

Voor het eerst geeft een automerk acte de presente op dit 99% vrouwenevenement. De lezeressen besturen een 4×4 terreinwagen van Mitsubishi en leggen een spannend strandparcours af.

Voor de Libelle Zomerweek wordt elk jaar een speciaal NS station aangelegd. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 68.500 bezoekers. Naast de Parijse Libelle Tenten zijn er verschillende boulevards met paviljoens van adverteerders en 300 stands.