Albers en Holzkaemper naar Edwin Kats

Albers en Holzkaemper naar Edwin Kats

Edwin Kats heeft twee sleutelposities voor zijn nieuwe restaurant Noble in DenBosch ingevuld. Chef de cuisine wordt Lars Albers, voormalig souschef bij ...

SVH Meesterkok Edwin Kats heeft de belangrijkste nieuwe collega's voor zijn restaurant Noble bekend gemaakt. Chef de cuisine Lars Albers, voormalig souschef bij Ivy Rotterdam en restaurant manager Sascha Holzkaemper, ex Bord'eau Amsterdam tekenden beiden voor Noble.

Volgens Kats krijgt het totale team van medewerkers met de week meer vorm. Kandidaten met interesse in een functie in de bediening zijn nog steeds welkom om hun CV naar Den Bosch te sturen.

Noble is het nieuwe restaurant van Edwin Kats in Den Bosch dat later dit jaar zijn deuren opent. Het zit op de locatie waar voorheen Chalet Royal van Gerrit Greveling gevestigd was. Noble krijgt 80 zitplaatsen, een kookstudio, een ruime bar en een panoramaterras met 120 extra stoelen.

Ivy, Juliana en Avant-Garde

Lars Albers werkte voor zijn komst naar Noble drie jaar als souschef bij Ivy van François Geurds. In de eerste jaren van zijn koksloopbaan was hij werkzaam bij Cordial in Oss, Juliana in Valkenburg aan de Geul en Avant-Garde in Eindhoven.

Holzkaemper werkte als hoofd sommelier bij restaurant Beluga in Maastricht. Hierna lonkte het buitenland en werkte hij onder andere als restaurant manager bij het Powerscourt restaurant van Gordon Ramsey, gevestigd in het Ritz-Carlton in Dublin en als assistent restaurant manager en hoofd sommelier bij Raffles in Dubai. Terug in Nederland was Holzkaemper werkzaam als restaurant operations manager bij Bord'Eau van Hotel De L'Europe in Amsterdam.