Topsommeliers 'terug op het nest' bij Cordial

Topsommeliers 'terug op het nest' bij Cordial

Topsommeliers zoals Ruben Kwakman, Martijn Verkerk, Michael Daals en Peter-Paul Kleiss geven samen met Roy Pelgrim, al zestien jaar gastheer/sommelier van sterrestaurant Cordial in Oss, een Terug op het Nest-diner. Tijdens het Terug op het Nest-diner serveren zij hun favoriete wijnen.

'Wat is er leuker dan kennis overbrengen en bijdragen aan het succes van een ander?' Roy Pelgrim is al zestien jaar gastheer/sommelier van Restaurant Cordial. Hij was en is de mentor van tal van wijnspecialisten in de tophoreca.

'Onze vasten gasten kennen ze nog wel; Ruben Kwakman (Parkheuvel, Nederlands Kampioen 2014), Martijn Verkerk (NK 2010), Michael Daals (Talent GM 2008), Peter-Paul Kleiss (Talent GM 2012) en Richelle van Gemert, nu sommelière van Cordial,' schrijven Miriam en Jelle van Gangelen, eigenaren van Cordial.

'Tijdens ons speciale wijn-spijs diner 'Terug op het nest' zijn ze allen aanwezig om hun favoriete wijnen te presenteren. Onze chef-kok Joost Verhoeven serveert er passende gerechten bij.'

Het Terug op het Nest-diner is maandag 1 december. De all-in prijs voor het vijfgangendiner inclusief aperitief, wijnen en koffie/thee is 150 euro.