Mijlpaal voor broodjesketen Bufkes

Mijlpaal voor broodjesketen Bufkes

Broodjesketen Bufkes heeft vandaag het 30 miljoenste broodje verkocht. Het broodje ging bij het Bufkes Restaurant Corio Center in Heerlen over de toonbank.

Ter ere van de verkoop van het jubileumbroodje werden franchisenemers Ron en Gertie Groenendijk in het zonnetje gezet. In de Bufkes-vestiging van de twee heeft Charles Sampers, algemeen directeur van Bufkes Nederland, een oorkonde uitgereikt aan het franchisepaar. Ook de gasten deelden mee in de vreugde, er werden kortingsbonnen en mokken uitgedeeld.

Bufkes Restaurant Corio Center Heerlen is in 1998 geopend als eerste Bufkes Restaurant en telt 72 zitplaatsen. Daarvoor had de keten, die 15 jaar bestaat, alleen shop-in-shop vestigingen, voornamelijk bij slagerijen. De broodjesketen, die zijn oorsprong heeft in Limburg, groeit gestaag en telt momenteel circa veertig vestigingen.

Gasten bedenken broodje

Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum organiseert Bufkes speciale acties en activiteiten. Waaronder de Bufkes Battle, een wedstrijd waarin klanten en medewerkers het nieuwe Bufkes Broodje kunnen bedenken. De jury onder leiding van Robin Berben (eigenaar Café Sjiek in Maastricht) beslist wie de winnaar wordt tijdens de live finale bij het Tv-programma Limburg Vandaag, uitgezonden door TV Limburg.