nieuws

Cameraploeg valt beste café binnen

Café

Café Nobel op Ameland heeft flink wat publiciteit gekregen nadat het door Misset Horeca is uitgeroepen tot beste café van het land. Een cameraploeg van RTL haastte zich om de boot te pakken naar Ameland en de winnende kasteleins te interviewen.

Cameraploeg valt beste café binnen

Het RTL-programma Vier in het Land spoedde zich naar Ameland, direct na de bekendmaking dat Café Nobel in Ballum op het Waddeneiland de ranglijst van de Café Top-100 aanvoert. Donderdagavond zond het programma een verslag uit van een ‘dagje Nobel’.

Vier in het Land bij café Nobel

Ook andere media hebben de nieuwe editie van de caféranglijst opgepakt. Zo belde Radio2-presentator Frits Spits met Willem Barend en Barend Willem Nobel van café Nobel en had ook de provinciale omroep van Friesland een telefonisch interview met de cafétoppers. Verder berichten op internet veel regionale sites over hoog genoteerde cafés in hun regio.

Zie ook:
Een greep uit Top-100 berichten op internet

Cameraploeg valt beste café binnen

Reageer op dit artikel