nieuws

Duikeling Den Besten in MH Top-100

Café

De Den Besten Horeca Groep heeft een flinke duikeling gemaakt in de Misset Horeca Top-100. Het bedrijf achter diverse horecaconcepten leverde 7 procent omzet in afgelopen jaar. Den Besten gaat van 29 naar 35.

Duikeling Den Besten in MH Top-100

Nog altijd is het bedrijf, bestaande uit 34 vestigingen, goed voor een jaaromzet van 32,2 miljoen euro. De omzetdaling wordt veroorzaakt door het van de hand doen van de exploitatie van Parc Sandur in Emmen.

De afgelopen tijd kwam Den Besten regelmatig in het nieuws vanwege recreatiepark De Waarbeek in Hengelo. De Twentsche Courant/Tubantia meldde dat Den Besten de exploitatie in De Waarbeek per 1 mei stopzet. Den Besten zelf doet dit bericht af met ‘je moet niet alles geloven wat je leest’.

Zie ook:
Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel