nieuws

Kindertaxi bij discotopper Alcazar

Café

De bekende discotheek Alcazar Pleasure Village in Puttershoek heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Kinderkoerier.nl voor het vervoer van jeugdige bezoekers. Het gaat hierbij om bezoekers van Alcazar Light, een disco van half acht tot kwart voor elf voor jongeren tussen 12 en 15 jaar.

Kindertaxi bij discotopper Alcazar

De overeenkomst is volgens eigenaar Bram van der Pligt gesloten omdat de kinderdisco steeds beter wordt bezocht. ‘Voor een aantal ouders is het telkens weer een opgave om hun kind te halen en te brengen. Dan is de Kinderkoerier een uitstekend alternatief. De minimum-leeftijd is zeven jaar, maar er is geen maximum-leeftijd gesteld’, aldus Van der Pligt.

Ritten met Kinderkoerier moeten vooraf worden betaald, zodat kinderen hiervoor geen geld op zak hoeven te hebben. Volgens de website kost een enkele rit 12,50 per persoon exclusief 2,50 voorrijkosten. Een retour kost 20 euro. Ook daar komen nog 2,50 euro voorrijkosten bij.

Reageer op dit artikel