nieuws

Nog geen besluit over feest Hoek van Holland

Café

De gemeente Rotterdam en de exploitant van het in Hoek van Holland geplande strandfeest voeren dinsdag opnieuw overleg over het al dan niet doorgaan van het feest. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente maandag laten weten.

Nog geen besluit over feest Hoek van Holland

Het geplande dansfeest Ministry of Beats heeft komend weekeinde plaats in strandtent Miljonairs in de badplaats, exact een jaar na de fataal verlopen strandrellen. Dat zorgde voor beroering bij de politiebonden NPB en ACP. Die noemden het feest ‘bizar’ en ‘bezopen’. Ze vragen zich af hoeveel besef er bij de organisator van het feest is over wat er een jaar geleden is gebeurd.

De gemeente en de exploitant zaten maandag al om tafel en willen over dit gesprek geen inhoudelijke mededelingen doen.

Reageer op dit artikel