nieuws

Van Roijen prolongeert taptitel

Café

Gilber van Roijen van het Maastrichtse café In den Ouden Vogelstruys blijft de beste biertapper van het land. Van Roijen prolongeerde zijn titel bij de Nationale Biertapwedstrijden. In het eindklassement staan twee medewerkers van café In de Uiver in Haarlem.

Van Roijen prolongeert taptitel

Gilbert Roijen, werkzaam bij de nummer 35 in de nieuwe Café Top-100, bleef tijdens de finale van de Nationale Biertapwedstrijden Paul Meuldijk van café De Ballentent in Rotterdam en Alex Schneiders van café Van Horen Zeggen in Tilburg voor. Totaal namen er tachtig horecamensen deel aan de finale.

Vierde in het eindklassement werd Riek den Oude van café In de Uiver in Haarlem. Zijn collega John van Rooij legde beslag op de achtste plaats. De wedstrijd vond plaats in de Stadsschouwburg van Sittard. De finalisten zijn aangemeld via de aangesloten bouwerijen van het Centraal Brouwerij Kantoor, de organisator van de wedstrijd.

De volledige top tien is:
1. Gilber Royen, In den Ouden Vogelstruys, Maastricht
2. Paul Meuldijk, Caf¿ de Ballentent, Rotterdam
3. Alex Schneiders, Van Horen Zeggen, Tilburg
4. Riek den Oude, Caf¿ de Uiver, Haarlem
5. Dennis Mijnsbergen, Caf¿ Oranjeboom, ’s Heer Hendrikskinderen
6. Antonio van den Hengel, Caf¿ Centraal, Soest
7. John Meijerink, Paviljoen ’t Lutterzand, De Lutte
8. John van Rooij, Caf¿ de Uiver, Haarlem
9. Marco Verdonschot, Caf¿ De Stap, Luyksgestel
10. Ton Janssen, Hotel & Tapperij de Poshoorn, Maastricht

Zie ook:
Zo tapt u het perfecte biertje

Van Roijen prolongeert taptitel

Reageer op dit artikel