nieuws

Olivier in Utrecht wint Café Top 100

Café

Belgisch biercafé Olivier in Utrecht mag zich komend jaar het beste café van Nederland noemen. Het bedrijf werd maandagavond 18 november gehuldigd als de nieuwe nummer één in de Misset Horeca Café Top 100.

Olivier in Utrecht wint Café Top 100

Tijdens een feestelijke uitreiking in Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam is de Misset Horeca Café Top 100 onthuld. Olivier in Utrecht, er zit ook een zaak in Leiden, steeg voor het derde jaar op rij, van plek 25, via 11 naar de bovenste plaats op het ereschavot. De jury: ‘Een café in de puurste zin van het woord waar iedereen zich thuis voelt. Dit is een ontmoetingsplaats die je elke keer weer  verlokt tot een langer verblijf dan je eigenlijk gepland had.’

Kennis

In dit Belgisch Biercafé is het niet vreemd dat het accent op bier ligt. Zeven varianten zijn er vast op de tap. Daarnaast zijn er drie wisseltaps en een kaart met ook nog eens ruim zestig varianten. Opvallend is de productkennis bij alle medewerkers. Die is groot. Iedereen weet hier van wanten dankzij de regelmatige cursussen die worden gegeven. Investeren in personeel loont.

Complimenten

Zeven jaar na de opening is Olivier niet meer weg te denken uit het Utrechtse uitgaansleven.  De bedrijfsvoering staat als een huis en is in die zeven jaar verder bijgeslepen. Het zorgt voor complimenten in het juryrapport waar de snelheid, service, gastvrijheid en de productkennis worden geroemd.

> Bekijk hier de complete Café Top 100 inclusief juryrapporten

Reageer op dit artikel