nieuws

Doppio Espresso opent pop-up store op Utrecht CS

Café

Doppio Espresso komt met een pop-up store op het Centraal Station van Utrecht. Het hierbij om een samenwerking met Alpro. De pop-up store gaat uiteindelijk over in een Doppio Espresso to go.

Doppio Espresso opent pop-up store op Utrecht CS

Op 2 december opent ‘Hortus by Doppio’. Het gaat hierbij om een samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro om reizigers plantaardige producten ‘on the go’ aan te bieden. Het gaat daarbij om Alpro Mild & Creamy met toppings, powershakes en Doppio koffies.

‘De pop-up store is bedoeld om in te spelen op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding’, aldus Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

‘Hortus by Doppio’ wordt op dinsdag 2 december om 17.00 uur officieel geopend op Utrecht Centraal Station. Het concept loopt tot en met februari 2015. Daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Reageer op dit artikel