nieuws

Goud voor Nederlandse bartender op WK cocktails

Café

Nederlandse Bartender Robert-Jean Brommet wint goud op het IBA WK cocktails in Bulgarije. De bartender eindigde op de eerste plek in de categorie Sparkling Cocktail Championship.

Goud voor Nederlandse bartender op WK cocktails

Het was de vierde keer dat Brommet de Nederlandse Bartenders Club mocht vertegenwoordigen in de wereld. Al eerder was de barman van  Hotel de L’Europe’s Freddy’s Bar aan het shaken in Beijing, Puerto Rico en Kaapstad.

Tweede goud in de historie

De International Bartenders Association, (IBA) organiseert jaarlijks het WK Cocktails sinds 1955. Dit jaar was de finale in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De gouden plak van Brommet is pas de tweede voor Nederland in de historie van de wedstrijd.

 

Reageer op dit artikel