nieuws

Nieuw Pathé: volwaardige horeca en samenwerking lokale markt

Café

Pathé biedt in haar nieuwste Imax-bioscoop in Arnhem een volwaardig horeca-aanbod met onder meer speciaalbier. Daarnaast zoekt de bioscoopgigant de samenwerking met lokale horeca door dineraanbiedingen en verkoop van plaatselijk gebrouwde bieren.

Nieuw Pathé: volwaardige horeca en samenwerking lokale markt

Het splinternieuwe Pathé bioscoopcomplex, naast het centraal station in Arnhem, is volgens commercieel directeur Robbert Schuurmans een ‘flagshipstore’. Met negen zalen mikt de gigant op een jaarlijks bezoekersaantal van zo’n 600.000. ‘En aangezien wij op gebied van beeld, geluid en beleving daaromheen al het allerbeste bieden, zoeken we de verbreding in het horeca-aanbod.’

Speciaalbier

Bezoekers van de nieuwe bioscoop, die 20 oktober opengaat voor het grote publiek, kunnen naast het bekendere, brede aanbod popcorn, m&m’s en nacho’s ook kiezen voor speciaalbier en versgemalen koffie. Daarbij wordt samengewerkt met bekende partners Grolsch en Douwe Egberts.

Lokale binding

Pathé zoekt echter ook verbinding met de lokale markt. Theatermanager Joost Grootings: ‘We gaan in Arnhem ook het speciaalbier ’t Goeye Goet verkopen. Dat wordt in deze stad gebrouwen, in het Openluchtmuseum. Daarnaast bieden we in samenwerking met acht geselecteerde restaurants een filmdiner waar je voor €28 een kaartje en een diner krijgt aangeboden.’

Reageer op dit artikel