nieuws

Inboedel failliet partycentrum onder de virtuele hamer

Café 1700

Vanwege het faillissement van ‘Partycentrum De Nieuwe Zweep te Klarenbeek’ nabij Apeldoorn organiseert BVA-Auctions van 20 tot en met 27 juni 2017 een online veiling om de inventaris van het partycentrum, de cafetaria en het indoor speelparadijs van de hand te doen.

Inboedel failliet partycentrum onder de virtuele hamer

Op 12 april 2017 is De Nieuwe Zweep Klarenbeek bij Apeldoorn door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. De goederen afkomstig uit het faillissement worden aangeboden in een online  horeca veiling. Het veilingaanbod bestaat onder andere uit: speeltoestellen, podiumdelen, terras- en restaurantmeubilair, biljarttafel, jukebox, bar en meer.  Veiling Horeca BVA Auctions

Er worden onder andere tafels geveild, kleding, decoratie, room dividers, klaptafels, lange biertafels, serveerschalen, gastronorm bakken rvs etagères, maar ook restvoorraden bier en dranken, afwaskorven, serviesgoed (kopjes, schotels, borden) een vaatwasser, friteuse, magnetron, bestek, een bonnenprinter, tafelkleden en pannen. De volledige kavellijst inzien?

Tussen dinsdag 20 en dinsdag 27 juni 2017 kunnen belangstellenden online een bod uitbrengen op de artikelen in de veiling.  Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

De goederen kunnen opgehaald worden op maandag 3 juli of dinsdag 4 juli. Afhankelijk van hetgeen je koopt.

Veiling Horeca BVA AuctionsDit betreft een online veiling met wettelijk herroepingsrecht. Dat betekent dat je een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst mag retourneren. Het retouradres is Marsweg 47, 8013 PE Zwolle(NL). De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat, goederen kunnen tussen 09.00 en 16.00 uur retour gebracht worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening en je bent zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de zaken.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is Europees marktleider in online veilingen en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij www.bva-auctions.com altijd wat te bieden.

Reageer op dit artikel