nieuws

Ma Bella Cakery opent Cake Café in Utrecht

Café 3731

Ma Bella Cakery opent in de zomer de deuren van het Cake Café in Utrecht. In het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum starten eigenaren Monique en Thuan Trinh de vierde vestiging van hun concept.

Ma Bella Cakery opent Cake Café in Utrecht
Ma Bella Cakery opent in de zomer een Cake Café in Utrecht.

Na Amsterdam, Almere en Amstelveen opent taartenwinkel/theehuis Ma Bella Cakery binnenkort haar deuren in Utrecht. Het nieuwe Cake Café komt in het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. In deze nieuwe vestiging, de vierde voor de kleine keten, worden taarten ter plekke gebakken, workshops georganiseerd en kunnen gelegenheden worden gevierd. Bovendien is er ruimte voor ochtend-, middag- en avondhoreca.

Lees ook: ‘Marketingtips voor de horeca: ‘Heb je geen geld, toon dan lef’’

Beleving bieden in winkelstraat met Cake Café

Eigenaresse Monique Trinh begon 5 jaar geleden als thuisbakster. Het thuisbakken groeide al snel uit tot een kleine onderneming. De vierde vestiging krijgt een overkoepelende functie. Trinh: ‘Mijn ultieme droom is om een winkel te openen waarin alle facetten van Ma Bella terugkomen. Ik wil een locatie openen waar mensen de hele dag door samen kunnen zijn met vrienden en familie om geluksmomenten te vieren, en waar de taarten ter plekke worden gebakken. Die beleving zie ik nog te weinig in de huidige winkelstraten’.

Trinh ziet veel mogelijkheden in de retail. ‘Met een vernieuwend horecaconcept met veel (zoete) beleving, die een specifiek doelgroep aanspreekt (jonge gezinnen met kinderen), kun je heel succesvol zijn. Kijk maar naar onze vestigingen in Almere en Amstelveen, waar we midden in het winkelcentrum gevestigd zijn. Daar zijn we in het weekend bijna altijd volgeboekt.’

Bekijk ook dit Horecainterieur: speels en contrastrijk design bij Moxy Amsterdam Houthavens

Ontbijt, lunch, diner én workshops

De nieuwe vestiging is een groot project voor het familiebedrijf. Het heeft een uiteenlopend aanbod: high tea, workshops, ontbijt, lunch én avondeten. Ma Bella Cakery komt in een luxe hoekpand, met 130 m2 ruimte om alle facetten een plek te geven in het Cake Café. Daarom is er een crowdfundingcampagne gestart om de winkel te kunnen inrichten. De eigenaren willen minimaal 60.000 euro aan investeringen ophalen. Het geïnvesteerde geld zal worden gestopt in de indeling van de winkel, het inrichten van de keuken en het kindvriendelijk maken van het café.

Leestip: ‘Een eigen zaak runnen betekent continu fucking gas geven’

Reageer op dit artikel