nieuws

Rokjesdag: gratis drankje voor rokjesdragers -ook mannen

Café 17308

Met de lente in zicht heeft het Rotterdamse café Van Zanten een ludieke actie bedacht om Rokjesdag te vieren. Om het nieuwe jaargetijde in te luiden ontvangen terrasbezoekers aan De Meent, boven de 18, – ook mannen – die, 7 april, met een rok aan, plaatsnemen op het terras een Aperol Spritz van het huis.

Rokjesdag: gratis drankje voor rokjesdragers -ook mannen

Café Van Zanten, dat de afgelopen jaren ook terug te vinden was in de Café Top 100, viert het begin van de lente met een speciale actie rond Rokjesdag. Iedere rokdrager, ook mannen, die zaterdag 7 april plaatsneemt op het terras, krijgt een gratis Aperol Spritz van het huis.

Rokjesdag niet eerste actie

De actie omtrent rokjesdag is niet de eerste publiciteitsstunt van Café Van Zanten. De Rotterdamse onderneming. Eerder al kregen gasten tijdens de Vrijdagmiddagborrel een gratis bier van het huis als ze hun stropdas inleverden.

Café Van Zanten Rotterdam viert Rokjesdag

Reageer op dit artikel