nieuws

Grolsch Tripel brengt bruine beugelfles terug op de markt

Café 1614

De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt. Vanaf vandaag bij supermarkten en slijterijen, vanaf oktober in de horeca.

Grolsch Tripel brengt bruine beugelfles terug op de markt

De Kruidige Tripel is het eerste bier van de Grolsch Proeverij in 2017. In deze proefbrouwerij experimenteren en Grolsch Kruidige Tripel Bruine Beugelflesinnoveren de bierbrouwers uit Enschede en de nieuwe creaties zijn vervolgens gedurende een bepaalde periode exclusief verkrijgbaar in vijftig geselecteerde horecagelegenheden.

Terugkoppeling bierliefhebers

Als onderdeel van de Proeverij wordt bierliefhebbers actief gevraagd naar hun mening over de nieuwe bieren. Op basis van hun feedback bepaalt de brouwer welk bier landelijk wordt geïntroduceerd en of er eventueel kleine aanpassingen aan de receptuur nodig zijn.

Verkrijgbaarheid Grolsch Kruidige Tripel

Lees ook:

Lees ook:

De Grolsch Kruidige Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. Met een alcoholpercentage van 8,3% behoort dit speciaalbier tot de categorie lichtere Tripels. Het is vanaf vandaag in een beperkte oplage in de beugelfles (0,45L) verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Vanaf oktober ook in verschillende horecagelegenheden.

Reageer op dit artikel