Roosendaalse horeca komt met YouTube-talkshow over bier en spijs

Roosendaalse horeca komt met YouTube-talkshow over bier en spijs

Het Wapen van Roosendaal en Café Zalen Donkenhof presenteren zondag 17 januari om 15.00 uur Bier (H)op Tafel, een online talkshow over combinaties van bier en spijs en nieuwe bierweetjes.

De talkshow Bier (H)op Tafel staat volledig in het teken van bier en spijs en wordt live gestreamd via YouTube.  Naast de presentatie door Koen Schoenmakers vertellen lokale brouwers over hun favoriete bieren en treden Maaike en Maurice, eigenaren van het Wapen en Donkenhof, op als gastvrouw en gastheer.

Aan bod komen onder meer gerechten zoals diamanthaas, zalmbonbon en chocomousse, die gecombineerd zullen worden met bier. Deelnemers kunnen de box op zondag 17 januari tussen 11.00 en 14.00 uur afhalen bij Café Zalen Donkenhof in Wouw of bij Het Wapen van Roosendaal. Deelname-instructies worden per e-mail toegestuurd.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 13 januari via info@donkenhof.nl of reserveren@wapenvanroosendaal.nl. Zij ontvangen een uitgebreid arrangement met bier en spijs en toegang tot de show voor €70,- per twee personen.