nieuws

La Vie Catering actief in Afrika Museum

Catering

Met ingang van 1 november heeft LaVie Catering in samenwerking met Arts & Dennissen Catering de horeca-activiteiten en de events in het Afrika Museum in Berg en Dal overgenomen. LaVie Catering neemt de events voor haar rekening en Arts & Dennissen Catering het dagrestaurant op het museumterrein.

La Vie Catering actief in Afrika Museum

Jos Dennissen van ADCgroep: ‘Het Afrika Museum heeft zoveel potentie dat wij er heel veel van verwachten. Na mijn eerste bezoek was ik onder de indruk. Het is een magnifieke locatie, die zich bij uitstek leent voor het organiseren van bijzondere gelegenheden op een hoog niveau. We zijn er trots op dat wij een rol van betekenis kunnen gaan spelen.’

Met jaarlijks meer dan 70.000 museumbezoekers biedt ook het restaurant kansen. ‘Voor de menukaart kiezen we voor gerechten die passen bij het Afrikaanse thema’, aldus Jos Dennissen. ‘We verheugen ons op een goede samenwerking.’

Reageer op dit artikel