nieuws

Albron wil Vierdaagse-wandelaars laten swingen

Catering

Ook dit jaar zorgt Albron, sponsor van de Nijmeegse Vierdaagse, voor een muzikale noot op het grootste wandelevenement ter wereld. De cateraar roept de wandelaars op van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 juli na de tocht te komen swingen.

Albron wil Vierdaagse-wandelaars laten swingen

Het bekende dj-duo Wipneus en Pim verzorgt op die dagen tussen 15:00 en 17:00 een show op het grote podium op de Wedren. Wandelaars maken bovendien kans op mooie prijzen, zoals een professionele kookworkshop.

Albron verzorgt dagelijks het eten en drinken voor de tienduizenden bezoekers en wandelaars op het start- en finishterrein van de Nijmeegse Vierdaagse. De cateraar uit De Meern is bij meer sportieve evenementen betrokken; het tennistoernooi Siemens Open in Schevingen, het wandelevenement de Bloesemtocht in de Betuwe en de Olympische Spelen waar alle food & drinks in het Holland Heineken House worden verzorgd.

Zie ook: Redacteur Misset Catering helpt Albron op Vierdaagse

Reageer op dit artikel