Arjan van Dijk Groep 'bekendste eventbureau

Arjan van Dijk Groep 'bekendste eventbureau

De Arjan van Dijk Groep uit Oosterhout heeft de beste naamsbekendheid onder evenementenbureaus. Dat blijkt uit een onderzoek van het blad High Profile. Het was niet de eerste keer dat het bedrijf uit Oosterhout piekt tijdens dit jaarlijkse onderzoek in de eventbranche.

High Profile mat 'de spontane naamsbekenheid', 'de geholpen naamsbekendheid' en de 'top of mind-positie'. De Arjan van Dijk Groep staat op alle lijsten nummer 1, inclusief de lijst waarop genoteerd wordt naar welk bureau de voorkeur uit gaat, de zogeheten 'short-list'.

Andere jaren werd de respondenten tevens gevraagd naar 'beste bureau'. Het antwoord kwam vrijwel altijd overeen met het bureau dat als eerste genoemd werd (spontane naamsbekendheid). Het is voor het Brabantse bedrijf een hele eer om voor het achtste jaar bovenaan de lijsten te mogen stralen.

Deze erkenning vanuit de branche betekende onder meer taart voor alle 350 medewerkers van de Arjan van Groep. Het bedrijf uit Oosterhout (NB) is ook finalist bij de Misset Catering Awards categorie Partycatering.