Avenance opent winkelconcept

Avenance opent winkelconcept

Avenance Nederland heeft onlangs haar handtekening gezet onder het contract met ROC Aventus in Apeldoorn (foto). Hiermee heeft de cateraar groen licht gekregen voor de opening van haar eerste WE-shop in Nederland; een winkelformule waarmee Avenance haar faciliteiten als cateraar uitbreidt met non-food artikelen.

WE-shop is het nieuwste concept van Avenance Nederland. Na gewezen successen van deze formule in Frankrijk – het land van moedermaatschappij Elior – is besloten om dit concept op de Nederlandse markt te introduceren. De oorspronkelijke naam van het concept, Oui-shop, is aangepast in de hier meer gangbare naam WE-shop.

De WE-shop (65 m2) binnen ROC Aventus bevat een uitgebreid assortiment aan food- en non-foodproducten. Naast frisdranken, warme dranken, snacks, salades en sandwiches, zijn er bijvoorbeeld ook tijdschriften, syllabi, cosmetische artikelen, gadgets en kantoorartikelen te verkrijgen. In de door Zwaag Interieur ingerichte winkel is bovendien ruimte voor een f&b concept van Avenance; het Philéas café. Hier kan de gast (lees: ± 8500 studenten) terecht kan voor rijkelijk belegde baguettes of een kopje koffie.

Avenance: 'Een unieke combinatie van een locatie waar gasten terecht kunnen voor een vaste eet- en drinkgelegenheid, take-away producten en een veelzijdige retailshop'. Op de foto (v.l.n.r.): Serge Zeelenberg (Divisie Directeur Avenance Nederland), Heimen van Andel (Voorzitter College van Bestuur ROC Aventus) en Paul Wortelboer (Algemeen Directeur Avenance Nederland)

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.