nieuws

Beroepsvereniging FMN en Vacaturebank Facilitair werken samen

Catering

Beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) en Vacaturebank Facilitair zijn een samenwerking aangegaan waarbij vacatures van Vacaturebank Facilitair getoond worden op de website van FMN.

Beroepsvereniging FMN en Vacaturebank Facilitair werken samen

De vacatures worden automatisch ingeladen op de vacaturepagina van FMN en worden opgenomen in de tweewekelijkse ledennieuwsbrief. Met altijd actuele vacatures biedt FMN een extra service aan haar leden. Samen vormen de sites een vacatureplatform met een groot en gericht bereik (samen 10.000 unieke bezoekers per maand direct bij de doelgroep). Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen kunnen FMN leden gericht actuele vacatures zoeken. Werkgevers bereiken rechtstreeks een grote groep potentiële kandidaten.

Facility Management Nederland laat weten de beroepsvereniging te zijn voor het ‘facilitaire domein ‘ met meer dan 2400 leden, zie www.fmn.nl.

Reageer op dit artikel