nieuws

Beurs Deli XL richt zich op smaak kok

Catering

De komende Deli XL Foodservice Fair staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de ondernemer of kok. ‘Zij zijn immers de professionals die weten hoe gasten bedient moeten worden: met persoonlijke passie, unieke smaak en deskundig gastheerschap’, aldus de groothandel.

Beurs Deli XL richt zich op smaak kok

De Foodservice Fair (13, 14 en 15 september) in de Apeldoornse Americahal is bedoeld voor de totale foodservicemarkt. Deli XL presenteert zich op de eigen beurs met ruim 160 leveranciers.

Onder het thema ‘Proef je eigen smaak’ brengt Deli XL op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar. Zo kunnen ondernemers en managers op het paviljoen ‘Proef je eigen resultaat’ efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten vinden.

Koks kunnen terecht op het paviljoen ‘Proef je eigen assortiment’ (vers, convenience, wijn, koffie en non food). Het derde paviljoen ‘Proef je eigen innovatie’ biedt de laatste trends en ontwikkelingen en bij ‘Proef je eigen inspiratie’ wordt kennis gedeeld tijdens presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.

Op dinsdag 14 september is onder meer een een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats. De afsluitende (woens)dag staat in het teken van MVO, waar organisaties kennis en ervaringen kunnen delen over duurzaam ondernemen.

Meer catering nieuws

Reageer op dit artikel