nieuws

Gelredome wisselt publiekscateraar

Catering

Gelredome Publiekshoreca wordt de nieuwe publiekscateraar van het multifunctionele stadion Gelredome in Arnhem. Gelredome Publiekshoreca is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de B.V. Exploitatiemaatschappij Gelredome en LOC7000 Events.

Gelredome wisselt publiekscateraar

‘Het Gelredome is in haar 10-jarig bestaan al veel meer geworden dan een gewoon voetbalstadion. Door een sterk groeiend aantal evenementen kan het Gelredome inmiddels bestempeld worden als “Het Grootste Theater van Nedelrand.’ Dit vraagt een andere visie en aanpak van publiekcatering’, stelt Jasper van Amstel, directeur van de B.V. Exploitatiemaatschappij Gelredome.

LOC7000 Events is een organisatiebureau voor grootschalige publieksevenementen. Het bedrijf is onder meer actief op Lowlands, het North Sea Jazz Festival en Sail. Met Gelredome Publiekshoreca wordt de publiekscatering overgenomen van Oseven. Die blijft verantwoordelijk voor de party- en congrescatering en de vip&business catering in het stadion.

Al loopt het contract daarvoor dit jaar wel af, vertelt Oseven-directeur Erwin Verschoor. ‘Maar we doen er uiteraard alles aan om te mogen blijven.’ Sinds de start van Gelredome in 1998 is Oseven er al cateraar, destijds nog onder de naam Martinair partyservice.

Reageer op dit artikel