nieuws

Hutten biedt stand-alone gastvrijheidsconcepten aan

Catering

Hutten Catering is overgegaan tot het leveren van stand-alone gastvrijheidsconcepten. Dat zijn concepten zonder culinaire dienstverlening. Een nieuwe tak van het bedrijf, Hutten Hospitality Services, houdt zich hier mee bezig.

Hutten biedt stand-alone gastvrijheidsconcepten aan

Deze stap heeft te maken met de wijze waarop Hutten in wil spelen op Het Nieuwe Werken.

De huidige kantooromgeving verandert van een plaats om te werken naar een plaats om collega’s en relaties te ontmoeten: het kantoor wordt een ontmoetingsplek, aldus Hutten.

Het Nieuwe Werken is dé manier om werken efficiënter, effectiever, en ook plezieriger te maken voor medewerkers, de organisatie en haar gasten. Hierbij zijn gastvrijheidsdiensten steeds belangrijker geworden, aldus Colin Schoonens, directeur van Hutten Hospitality Services.

‘De groeiende vraag naar Het Nieuwe Werken en hospitality diensten in het algemeen heeft ons ervan overtuigd, dat de markt meer nodig heeft dan alleen traditionele cateringdiensten’, aldus Schoonens.

Een voorbeeld voor Het Nieuwe Werken is Microsoft. Hutten verzorgt nu alweer vier jaar naast catering de gastvrijheidsdiensten op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland op Schiphol. Middels het plaatsen van een Hospitality Team, verzorgt Hutten hier de ontvangst (receptie) en coördineert het meetings en events.

Steeds meer bedrijven richten hun inspanningen op het behalen van doelen in de vorm van key perfomance indicators (kpi’s). De gastvrijheidsscan van Hutten vormt de basis voor maatwerk. Het gastvrijheidsconcept wordt gemaakt op basis van de uitslag en vervolgens geïmplementeerd en bewaakt. ‘Hiervoor hebben wij een uniek Hospitality Dashboard ontwikkeld waarmee wij de opdrachtgever continu inzicht geven in de resultaten van hun gastvrijheidsconcept’, aldus Schoonens.

Reageer op dit artikel