nieuws

Hutten Catering in Food Experience

Catering

Een groeiend aantal aansprekende bedrijven willen participeren in Dutch Food Experience. Onder meer Hutten Catering wil in het ‘pretpark voor food’ stappen. De toeloop naar de nieuwe attractie in Veghel belooft veel.

Hutten Catering in Food Experience

Ook Campina, Masterfoods (Mars), The Greenery hebben ook interesse in deelneming aan de Dutch Food Experience, meldt het Brabants Dagblad. Het zijn maar enkele bedrijven uit de schier onuitputtelijke lijst van geïnteresseerde ondernemingen. Het wordt een soort pretpark voor alles wat food te maken heeft. De ‘attractie’ verrijst hoogstwaarschijnlijk in de Poort van Veghel, aan de A50. Het mikt op een jaarlijkse toeloop tussen de 1,5 en twee miljoen bezoekers.

Voor jong en oud

Dutch Food Experience staat voor het beleven en ontdekken van alles wat maar met voeding en voedsel te maken heeft. ‘Een nieuwe culinaire food-ervaring voor jong en oud’, staat te lezen in de startnotitie Startnotitie Food in de regio Uden-Veghel. ‘Omdat er veel voedselindustrie in Veghel en omgeving is gevestigd, wilden we iets doen om het voor het grote publiek inzichtelijk te maken’, aldus de initiatiefnemers.

Bezoekers als testpersonen

In Dutch Food Experience komen verschillende ruimtes, waardoor de attractie de moeite waard is voor een dagje uit. Naast de future-store en het innovatiecentrum komt bijvoorbeeld de belevingsvloer. Daar kunnen mensen voedsel beleven. De bezoekers zijn tevens testpersonen voor innovatieve creaties. Er komen ook kookstudio’s en een onderwijsplatform. Binnen een paar maanden valt het definitieve ‘go-sein’ of wordt het plan afgeblazen.

Reageer op dit artikel