nieuws

Jaarbeurs Catering: ‘Crisis? Wij vallen aan!

Catering

Het lijkt alsof de titel van de albumklassieker van Supertramp wordt nagebootst? De popband schreeuwde in 1975 op hun elpee de wereld toe Crisis? What crisis?. Jaarbeurs Catering doet 34 jaar later (bijna) hetzelfde. Directeur George Zapantoulis voorziet een forse omzetstijging in 2009 en roept ‘Crisis? Wij vallen aan!’.

Jaarbeurs Catering: ‘Crisis? Wij vallen aan!

Jaarbeurs Catering Services nam vorig jaar het gerenommeerde Arjan van Dijk Groep over. Dat was voor Zapantoulis (foto) het zakelijk hoogtepunt van 2008. De directeur Jaarbeurs en Jaarbeurs Catering Services is positief over 2009. Zo was januari 2009 al 43 procent beter dan dezelfde maand een jaar eerder. En inclusief omzet Arjan van Dijk maar liefst 275 procent.

Voor heel 2009 verwacht Zapantoulis een forse plus: 20 procent. En mét de inkomsten van de overgenomen partycateraar zelfs 210 procent. Geen loze kreet dus om Supertramp te ‘imiteren’.

Zapantoulis deed zijn uitspraken op het vragenformulier voor de Top20 van grootste cateraars van Nederland. Deze ranglijst wordt binnenkort gepubliceerd in het speciale Top100 nummer van Misset Horeca en in Misset Catering 3.

Meer nieuws over Jaarbeurs Catering en de Arjan van Dijk Groep:

Reageer op dit artikel