La Vie Catering lijft 't Breughelhuys in

La Vie Catering lijft 't Breughelhuys in

La Vie Catering heeft 't Breughelhuys in Amsterdam overgenomen. 't Breughelhuys is gevestigd in het stadscentrum en bestaat uit een aantal samengevoegde grachtenpanden uit de zeventiende eeuw. Het Breughelhuys was van de Party Company.

Het interieur is volledig in middeleeuwse setting gedecoreerd. De locatie bestaat uit twee aparte ruimten, te weten de Rembrandtsael en de Smacksael. In ´t Breughelhuys kunnen verschillende feestproducties en dinnershows plaatsvinden. Ook zijn de ruimten geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, bruiloftsfeesten en als uitvalsbasis voor stadsarrangementen in Amsterdam.

La Vie Catering (Nijmegen) heeft onder meer contracten met De Fabrique in Maarssen, Slot Doddendael, Fort Voordorp, het Arnhemse Gelre Dome, Museum Het Valkhof, De Vereeniging en met de twee evenementschepen van OceanDiva.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.