nieuws

La Vie houdt diner tussen koeien

Catering

Een niet alledaags culinair evenement. Zo is het initiatief dat Gerard Kerkhoff met zijn La Vie Catering gaat ondernemen het best te omschrijven. In juni wordt het vier dagen dineren tussen de koeien.

La Vie houdt diner tussen koeien

Het culinair evenement vindt plaats onder de rook van Nijmegen, niet heel ver van La Vie Catering vandaan. Om precies te zijn in het weiland bij Slot Doddendaal in Ewijk. Van donderdag 21 tot en met zondag 24 juni wordt er vier dagen gedineerd tussen de koeien.

Culinaire groet van Klara VII

Tijdens Diner tussen het Vee staat het vlees van de Angus-rund centraal. Voor het zesgangen-diner (inclusief drank en geloei van koeien) betaalt de gast 97,50 euro. ‘Het is voor mijn zussen en mij een grote eer u te ontvangen in ons weiland. Met culinaire groet’, aldus Klara VII in een persbericht.