nieuws

Nieuw concept Hutten Catering heeft vette knipoog

Catering

Feestje met. Dat is de naam van een nieuw concept van Hutten Catering dat nu officieel geïntroduceerd is. De cateraar zelf noemt het ‘snack-roadshow’. Met letterlijk een vette knipoog.

Nieuw concept Hutten Catering heeft vette knipoog

De vakbeurs voor de publieksevenementenbranche Festivak in ’s-Hertogenbosch (20 en 21 januari) beleefde de officiële introductie van Feestje met. Eerder werd het al eens ingezet op Festival Boulevard, ook in de Brabantse hoofdstad.

Op Festivak presenteerde de cateraar uit Veghel haar tot snack-roadshow omgetoverde frietwagen. Die is feestelijk uitgedost en voorziet gasten niet alleen van duurzame, verse frites en snacks van huismerk De Guijt, maar ook van een complete entertainment act. In dit geval de maffe Bennie Solo.

Zakelijke markt

Retro disco-meubilair, lichtshows, live entertainment en swingende discomuziek maken ‘Feestje met’ compleet. ‘Feestje met’ is ontwikkeld als totaalconcept en kan ingezet worden als ludieke act tijdens een groot evenement.

Hutten mikt met ‘Feestje met’ niet alleen op zakelijke en particuliere evenementen, maar ook op festivals en publieksevenementen.

Meer nieuws Hutten Catering:

Reageer op dit artikel