nieuws

Particuliere markt groeit, aldus Stern Party Service

Catering

Stern Partyservice is onder de leiding van Jos en Maria Langenkamp behoorlijk gegroeid. Daarom verkast het bedrijf naar een nieuw pand aan de Ossenkamp in Zwolle. ‘De particuliere markt trekt aan.

Particuliere markt groeit, aldus Stern Party Service

Stern Partyservice geniet bekendheid in de Zwolse regio. Het bedrijf catert onder andere in de Broerenkerk, het Stedelijk Museum, de rechtbank in Zwolle en havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Jos en Maria Langenkamp vinden het belangrijk om op alle niveaus te kunnen werken, van klein tot groot. Ze leiden hun personeel zelf op en verzorgen daarnaast ook trainingen. Stern heeft acht man in vaste dienst en zo’n vijftig bedieningmedewerkers.

De particuliere markt is gegroeid, zegt Jos Langenkamp: ‘Je ziet een tendens dat mensen het leuk vinden een feestje thuis te geven, waarbij wij naast het eten en de drank ook de materialen leveren.’

Het gaat om kleine en grote partijen, zoals trouwfeesten, high tea’s, tuinfeesten en barbecuefeesten. Begin juli verhuist Stern naar het nieuwe pand, dat drie keer zoveel ruimte biedt, aan de Ossenkamp. ‘We krijgen de ruimte om onze nieuwe ideeën op het gebied van catering verder te ontwikkelen.’

Reageer op dit artikel