nieuws

Ruim belangstelling voor congres

Catering

Voordat de Misset Catering Awards op donderdag 8 november ’s avonds worden uitgereikt in het Forum in Wageningen (foto) vindt ’s middags het Eerste Nationaal Catering Congres plaats. Plaats van handeling is de universiteit van Wageningen. De belangstelling is ruim, volgens de organisatie is aanmelding nog mogelijk.

Ruim belangstelling voor congres

Het congres heeft als thema The Joy of Choice en biedt een aantal zeer interessante sprekers. Zo presenteert Theo van Brussel van Foodstep trends en actuele cijfers over de contractcatering. De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP) geeft de ontwikkelingen weer in de wereld van partycatering.

Harold Janssen spreekt over de menselijke factor in management en tot slot volgt een rondleiding door het Restaurant van de Toekomst. De moderator van het middagprogramma is Hans Steenbergen (foto). Er zijn nog meer sprekers, klik hier voor het volledige programma.

De organisatie roept de genodigden die zich nog niet hebben ingeschreven voor het middag- (en/of avond)programma op om dit alsnog te doen. Dit kan via deze site. Andere belangstellenden kunnen zich (tegen betaling) hier aanmelden. Het middagprogramma in Wageningen begint om 15.30 uur, aansluitend (rond 19.00 uur) start de feestelijke avond rond de uitreiking van de Misset Catering Awards.

Reageer op dit artikel