nieuws

SAB lanceert online broodjesservice

Catering

SAB Catering heeft 1 mei de nieuwe online broodjesservice, Deliciousdelivery.nl gestart. Met deze cateringformule speelt SAB in op de wens van kleinere organisaties, die vanwege de relatief hoge kosten de catering niet volledig uitbesteden, maar die wel op zoek zijn naar lunchvoorziening.

SAB lanceert online broodjesservice

DeliciousDelivery biedt ontbijt- en lunchmogelijkheden, waaronder ook lunchpakketten voor bijvoorbeeld evenementen, calamiteiten, scholen of kinderopvang. Iedere bestelling wordt vers bereid en kan tot 1,5 uur van tevoren worden besteld.

Betaling kan simpel online via IDeal. In overleg met de werkgever zijn ook gesubsidieerde dagelijkse afleveringen mogelijk met een wisselend assortiment. De locaties waar SAB de volledige bedrijfscatering verzorgt, kunnen bij pieken of calamiteiten ook gebruik maken van deze digitale broodjesservice.

De reden om een formule als DeliciousDelivery te ontwikkelen, is dat er uit de markt geluiden kwamen om juist ook de onderkant van de cateringbranche iets te kunnen bieden, laat DeliciousDelivery-manager Kees Koch weten.

‘Achter de schermen is ruim een jaar hard gewerkt om deze online dienstverlening operationeel te maken. Denk hierbij aan het bouwen van de website met achterliggende techniek, de logistieke organisatie, het bepalen van het assortiment, de huisstijl, verpakkingen, het partnerhandboek en nog vele andere zaken’, aldus Koch.

‘Op dit moment kunnen we de regio’s Amersfoort, Woerden en Utrecht bedienen en we verwachten dat binnenkort de regio’s Haarlem, Hoofddorp, Schiphol, Weesp, Diemen, Amsterdam Zuid-Oost, Almere en Rotterdam ook gebruik kunnen maken van deze service. Vandaar uit wordt verdere landelijke dekking nagestreefd.’

Meer berichten over SAB:

Reageer op dit artikel