nieuws

Topbiljarters dagen cateraar voor rechter

Catering

Alle topspelers van ’s lands beste biljartteam dagen hun sponsor, Wim Salomons van Hanze Catering, voor de rechter. De directeur/eigenaar zou zijn financiële verplichtingen niet nakomen. De driebanders hebben afgesproken niet te spelen voordat ze hun achterstallige salaris is betaald.

Topbiljarters dagen cateraar voor rechter

Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant hebben Torbjörn Blomdahl, Dick Jaspers, Martin Horn en Ad Koorevaar bijna een half jaar geen euro meer ontvangen en zijn het wachten daarop, ondanks tientallen toezeggingen van sponsor Wim Salomons, meer dan zat. De spelers hebben inmiddels een Nijmeegse advocaat in de arm genomen om te proberen hun geld alsnog te krijgen.

Directeur Salomons van Hanze Catering wordt niet alleen door zijn eigen spelers voor de rechter gesleept, ook de Koninklijke Nederlandse Biljartbond is via het NOC*NSF juridische procedure gestart om het toegezegde prijzengeld van de onlangs in Amsterdam gespeelde bekerfinale voor teams, een bedrag van € 22.000, te incasseren. Die finale werd overigens gewonnen door het ‘Dreamteam’ van Salomons.

Biljartrel rond Hanze Catering

Veiling cateringbedrijf krijgt staartje

Fiscus wil geld en executieveiling cateringbedrijf

Hanze Groep staakt catering stadion FC Zwolle

Reageer op dit artikel