nieuws

Traiteur catert Spyker op Le Mans

Catering

Il Gusto is de cateraar van Spyker tijdens de 24-uurs van Le Mans in Frankrijk. De Italiaanse specialiteitenwinkel c.q. cateraar kondigde dit onlangs aan tijdens de opening van de theeschenkerij op Landgoed Staverden op de Veluwe.

Traiteur catert Spyker op Le Mans

De Staverdense Orangerie opende afgelopen weekend. Il Gusto die daar de f&b verzorgt had wel eerder willen starten, maar het slechte weer gooide roet in het eten. Il Gusto in Harderwijk van het echtpaar Dikker is van oorsprong een winkel in Italiaanse specialiteiten.

‘Door de winkel kwamen ook andere opdrachten op ons pad’, aldus Corine Dikker in dagblad De Stentor. Waaronder dus onder meer Landgoed Staverden waar ook bruiloften en partijen gecaterd worden en de nieuwste opdracht, de verzorging van de equipe van Spyker die deelneemt aan de aansprekende 24 uurs rally van Le Mans (14 juni a.s.).

Andere berichten partycatering: