nieuws

Van der Loo maakt het huiselijk

Catering

Gert Jan van der Loo is al een flink eind op weg in de Classic Car Endurance Rally Amsterdam-Bejing. Vandaag heeft de partycateraar uit Waddinxveen een rustdag in Istanbul. De etappes van de komende dagen leiden door Turkije.

Van der Loo maakt het huiselijk

Samen met maatje Cees van Rijswijk is Van der Loo afgelopen zaterdag begonnen aan de rally van classic cars die 17.500 kilometer beslaat. Vandaag is er een rustdag in Istanbul.

Het duo maakt er goed gebruik van, want ze gaan met hun Mercedes SL 250 Pagode uit 1967 naar de Mercedes-dealer in Istanbul, zo vertelt een medewerkster van het partycateringbedrijf in Waddinxveen. ‘Voor een bandencheck en andere kleine dingetjes, want motorische hebben ze tot nu toe geen problemen gehad.’ Van der Loo heeft overigens dagelijks contact met ‘kantoor” of zijn kinderen.

Via de site www.abr2006.com te downloaden handige toepassing Google Earth is Van der Loo zelfs exact te volgen tijdens zijn trip. RTL7 volgt ‘Amsterdam-Bejing’ ook, op de site van de tv-zender zijn reeds uitgezonden afleveringen te zien.

Daarin is onder meer te zien dat Van der Loo, hoe kan het ook anders als partycateraar, goed zorgt voor de inwendige mens. Hij maakt het huiselijk en zet zelfs koffie ín de auto. Met een speciaal daarvoor ontworpen koffiezetapparaatje dat stroom krijgt via de sigarettenaansteker. ‘Cees z’n vrouw zal wel jaloers zijn’, grapt Van der Loo.

Bekijk ook deze artikelen over Van der Loo en ‘zijn’ rally:

Van der Loo klaar voor 17.000 kilometer rallly

17.500 kilometer trip Van der Loo gaat door

Reageer op dit artikel