Nieuw Hulstkamp Gebouw onthuld

Nieuw Hulstkamp Gebouw onthuld

Maison van den Boer heeft het 'nieuwe' Hulstkamp Gebouw gepresenteerd als een eigentijdse eventlocatie in Rotterdam. Ook werd de foodcollectie voor winter 2012/2013 getoond en geproefd. Met hartig borrelgarnituur in Engelse drop-stijl, likijsjes in jenever als spoom en zalm/zuurkool in Maison van den Boer-stijl als signature dish.

Recentelijk heeft het rijksmonument een make-over ondergaan. Het ‘nieuwe’ Hulstkamp Gebouw is het resultaat van een intensief ontwerptraject, waarin de visie van Maison van den Boer en interieurarchitect Klaartje Rutten zijn versmolten tot een totaalconcept. Zuivere vormgeving, eerlijke materialen en persoonlijkheid zijn daarin sleutelwoorden.

Sterk, stoer en toch stijlvol met respect voor historie. De industriële hallen de Branderij en de Stokerij, zijn volledig gestript, in oude luister hersteld en volledig voorzien van een eikenhouten vloer. De Rotterdam- en Amsterdamzaal zijn beiden verrijkt met ultramoderne bars, witte banken en taupe-kleurige lopers. Ook de Wintertuin is voorzien van een aantal eye catchers waardoor de indrukwekkende hoogte en lichtinval fantastisch tot hun recht komen.

Rotterdam kent het Hulstkamp Gebouw (1892) uit grootvaders verhalen als trotse blikvanger op het Noordereiland, die dienst deed als jeneverdistilleerderij.  De locatie biedt ruimte van 30 tot 1.000 gasten