nieuws

Catering Oss scoort hoog op hygiëne

Catering

Tijdens de jaarlijkse voedselveiligheidscontrole (HACCP) scoorde de catering op het gemeentehuis in Oss onlangs maar liefst 99 procent. Een uitzonderlijke prestatie, zo meldt De Weekkrant.

Catering Oss scoort hoog op hygiëne

Volgens de krant ligt het landelijk gemiddelde tussen de 60 en 80 procent. ‘Van de 1.500 controles die ik jaarlijks uitvoer, maak ik dit maar een aantal keren mee’, zegt de keurmeester die door De Weekkrant werd geïnterviewd. ‘Bezoekers van het bedrijfsrestaurant in Oss mogen rekenen op uitstekende hygiëne, onder meer door het toepassen van processen, registratie en veiligheid.’
De catering is uitbesteed aan IBN Facilitair. ‘Dit resultaat is een kroon op de samenwerking’, vertelt teamleider Mark van den Bogaert. Volgens hem verdienen de cateringmedewerkers alle lof. ‘Afspraken rondom schoonmaak , hygiëne en registratie nemen we erg serieus.’
Het team, onder leiding van Karel van Bakel, heeft ervoor gezorgd dat die afspraken keurig zijn nagekomen. ‘Ik ben hartstikke trots’, zegt Van den Bogaert. ‘Het is fijn om op deze manier te laten zien dat naast kwalitatieve catering ook de hygiëne hoog in het vaandel staat. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel