nieuws

Jurylid Misset Catering Awards: ‘Er is meer passie binnen de partycatering

Catering

Binnen de party- en eventcatering is meer passie te bespeuren dan enkele jaren geleden. Het niveau is absoluut gestegen. Dat zagen we terug in de heerlijke gerechten die wij als juryleden voorgeschoteld kregen.’ Aldus Milo Berlijn, een van de juryleden van de Misset Catering Awards

Jurylid Misset Catering Awards: ‘Er is meer passie binnen de partycatering

Hij liet weten innovatie toe te juichen, maar dat partycatering toch vooral een traditioneel vak is. ‘Er zijn partycateraars die er van alles en nog wat omheen doen om toch maar voldoende inkomsten te generen. Doen ze er bedrijfscatering bij of zo. Ik zie liever dat ze het zuiver houden. Partycatering is toch vooral met een vrachtwagentje naar een bepaalde locatie rijden en daar een feestje bouwen.’

Milo Berlijn zei dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel