nieuws

Van der Linden: ‘Prachtig om voor een menselijke organisatie te werken

Catering

De overstap naar Appèl@work is mij zeer goed bevallen. Het is een menselijke organisatie. Je wordt gerespecteerd en het wordt gewaardeerd als je je werk goed doet.’ Cateringmanager Jeanette van der Linden werd uitgeroepen tot de beste manager bedrijfscatering.

Van der Linden: ‘Prachtig om voor een menselijke organisatie te werken

Ze was niet super verrast, maar wel een beetje. ‘Die andere genomineerden zijn ook harstikke goed, dus dan is het nog maar de vraag wie er aan het langste eind gaat trekken.’

Ze wordt omschreven als een echt teamspeler. Ze hielp een van haar collega’s er weer bovenop nadat deze in de ziektewet was beland. ‘Is dat zo? Waarschijnlijk hebben ze dit gezegd omdat ik me altijd volledig inzet voor mijn team. Zo hoort het ook te zijn, want we doen het met elkaar. Daarom moeten we elkaar ook steunen als we het moeilijk hebben. De resultaten komen dan vanzelf.’

Jeanette van der Linden zei dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel